• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hellevoetsluis

 

Bruggehoofd 79 , 3223DJ Hellevoetsluis

MacRelife Hellevoetsluis B.V.

Tel: 0181 201 007


KVK: 69734984
 

Openingstijden

Maandag 13.00 – 18.00

Dinsdag 10.00 – 18.00

Woensdag 10.00 – 18.00

Donderdag 10.00 – 18.00 

Vrijdag 10.00 – 21.00 

Zaterdag 10.00 – 17.00

 

 

Nu ook in Hellevoetsluis!

Bij MacRelife in Hellevoetsluis kunt u terecht voor de aanschaf van refurbished Apple apparatuur en accessoires. Wij hebben een prachtige winkel in Hellevoetsluis met genoeg keus, waar onze professionals voor u klaar staan. Voor een Refurbished MacBook Pro of MacBook Air bent u bij MacRelife dus aan het juiste adres. Maar ook voor een Refurbished iPhone of een Refurbished iPad.

Het beste advies

Tijdens een echt persoonlijk advies in onze winkel in Hellevoetsluis, zoeken onze Apple professionals het juiste refurbished Apple product bij uw wensen. Op alle refurbished producten geven wij 2 jaar no-nonsense garantie, dit geeft u extra zekerheid en vertrouwen in uw refurbished product.

Weer helemaal als nieuw maar dan voor minder

Een refurbished product is een tweedehands MacBook, iMac, iPhone of iPad die geheel gereviseerd wordt naar onze standaarden. Dit tweedehands Apple product wordt weer een zo goed als nieuw Apple product! Onze winkel in Hellevoetsluis heeft een groot aanbod aan refurbished MacBooks, iMacs, iPhone en iPads.

Voor de beste reparaties

Is uw bestaande MacBook, iPhone, iPad of iMac kapot? Kies dan voor een voordelige reparatie of upgrade bij MacRelife. Wij repararen en upgraden iPhones, MacBooks, iMacs en iPads tegen scherpe tarieven. Waar u ook geniet van 2 jaar garantie op een Apple reparatie of upgrade. Kom naar Onze Apple winkel in Hellevoetsluis

Wordt zelf een Apple Expert

Daarnaast verzorgen wij ook trainingen en voorzien wij u graag van ondersteuning. Kies voor een Apple training van MacRelife! Onze cursussen worden gegeven in onze eigen trainingsruimte in Hellevoetsluis. Met een cursus voor uw Mac, iPad of iPhone gaat u het product optimaal leren gebruiken, voor jong en oud! Ondersteuning in Hellevoetsluis geven wij zonder afspraak onder het genot van een kopje koffie of thee :)

Loop nu gezellig bij ons binnen

Bij onze grote winkel aan het Bruggehoofd 79 staat een enthousiast team van Apple experts voor u klaar. U kunt gratis voor de deur parkeren bij MacRelife. Kom langs voor een refurbished Apple product en ervaar het zelf!

Dichtbij voor veel plaatsen

Onze winkel zit op een korte afstand vanaf Spijkenisse, Brielle, Vlaardingen, Oud- Beijerland, Rotterdam en Barendrecht.