• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

MacRelife.nl bied verschillende mogelijkheden van betalen. iDEAL, Paypal, AfterPay & CreditCard. 

iDEAL

Waarom betalen met iDEAL?

  • Gemakkelijk, veilig en vertrouwd online betalen via je eigen bank.
  • Geen registratie of speciale software nodig.
  • Betalen met iDEAL is bij MacRelife altijd volledig gratis.
  • In een paar stappen is de betaling gedaan:
  1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
  2. U selecteert uw bank.
  3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
  4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
  5. Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
  6. U keert terug naar MacRelife, bestelling en betaling geslaagd.

AfterPay (Achteraf betalen)

Bij MacRelife kunt u betalen via AfterPay! Betalen doet u dan achteraf, nadat u de bestelling veilig gedaan heeft. Zo beschermen wij u als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang u een betaaloverzicht in uw app of per e-mail. Deze kunt u direct via de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Voor nieuwe AfterPay klanten is de maximale orderwaarde 500 euro en voor bestaande klanten 900 euro. Als deze optie beschikbaar is voor u ziet u hem tussen de betaalmethodes staan.

PayPal

Snel en veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk voor MacRelife: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Er zijn wel extra bijkomende kosten voor deze betaalmethode, namelijk een toeslag van 2,5% op het orderbedrag. Je vindt op de website van PayPal hier meer over. 

Creditcard

Betalen via een Creditcard is ook mogelijk bij MacRelife! MasterCard, Maestro en Visa worden hiervoor geaccepteerd. Zodra je creditcardgegevens zijn gecontroleerd, wordt je bestelling zo snel mogelijk nog verstuurd. Het bedrag wordt in de meeste gevallen pas na de levering van uw bank afgeschreven. 

Op rekening (zakelijk)

Betalen via een factuur is ook mogelijk bij MacRelife! Op rekening kopen is momenteel enkel mogelijk voor Nederlandse bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Heeft u interesse in het kopen op rekening, dan kunt u terecht bij onze B2B afdeling. 

Veilig betalen

MacRelife houdt graag de hand op jouw knip, want niemand mag een dief van jouw portemonnee zijn. Daarom maken we gebruik van een beveiligde internetbeveiliging. Zodra je begint met het afrekenen van je bestelling, dan krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken, via SSL worden je transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd.

Om met SSL te betalen heb je geen speciale software nodig, je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.

Hoe kunt u niet betalen?

Betalen moet natuurlijk altijd, maar dit kan helaas niet via andere betaalmethodes, zoals cadeaubonnen, VVV bonnen, op afbetaling, middels acceptgiro of rembours.