• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zakelijk een Refurbished Apple product?

Zakelijk een Apple product nodig?

Een kloppend hart van een bedrijf is vaak de computer en/of de telefoon, of u nu ZZP'er bent of actief in het MKB. Een betrouwbaar hart is dan wel zo belangrijk. Kies voor een refurbished Apple apparaat van MacRelife. Refurbished van MacRelife is zakelijk erg interessant. Al onze producten worden verkocht inclusief 21% btw, de btw is dus aftrekbaar en zijn tot 60% goedkoper dan nieuw. Onze refurbished producten worden gecontroleerd op 50 punten, waardoor het Apple product lang meegaat. 

 

Volledige garantie zonder uitzonderingen!

Ook aan alle zakelijke klanten geven wij twee jaar garantie, op zowel hard- als software. Veelal zult u zien dat u maar één jaar garantie op computer en telecommunicatie apparatuur krijgt. Bij MacRelife doen wij dat anders. Door de hoge kwaliteit, lange levensduur en vertrouwen in ons product, krijgt u als zakelijke klant twee jaar garantie. Gaat er softwarematig wat mis en is dit uw eigen schuld, dan staan wij ook kosteloos voor u klaar. Zakelijke een Apple apparaat van MacRelife, is daarom een juiste keuze.

 

Een vast contact persoon met zakelijke voordelen

Bij MacRelife zakelijk krijgt u, uw eigen accountmanager die voor alle vragen voor u klaar staat. Dat is natuurlijk wel zo fijn. Ook is het mogelijk om uw producten op rekening bij ons te kopen, Dit is mogelijk voor bestaande bedrijven maar ook voor startende bedrijven.

 

Geen ervaring met Apple?

Ook als u geen ervaring met Apple heeft zorgen wij dat u deze ervaring krijgt. Bij elk apparaat geven wij kosteloos een training. Haal het beste uit uw Apple apparaat en zorg dat u er zakelijk ook echt iets aan heeft. Elke winkel heeft een eigen trainingsruimte, waar u in alle rust wordt opgeleid door onze Apple Professionals. Een training op locatie behoort ook tot de mogelijkheden, wij zorgen graag voor een probleemloze overstap naar Apple. 

 

MacRelife zakelijke staat voor u klaar!

Heeft u interesse in Refurbished Apple apparatuur voor uw bedrijf, dan staan onze zakelijke adviseurs voor u klaar. Voor elke situatie maken wij graag vrijblijven een offerte op maat. Mail nu direct naar b2b@macunit.nl